Acasă

Studcard

cover-bun

Cine suntem?

StudCard, este un proiect studențesc al Consorțiului Studenților din România (CSR), lansat în premieră națională la Cluj-Napoca, în urmă cu 6 ani de zile. StudCard este un mijloc care-i reunește pe studenţi și le aduce multe motive de bucurie în cei mai frumoși ani de studenție!

Cardul este însoțit şi de un pachet de vouchere cu reduceri de peste 7500 lei, folositoare în perioada studenției. Însă cea mai importantă reducere oferită este la transportul public în comun.

Reduceri

site-b2-transport-reduceri

Un lucru e clar! Ai ales cel mai tare oraș să-ți trăiești studenția! Acum, trebuie doar să alegi cel mai tare card studențesc nebancar, StudCard, pentru ca studenția ta să fie de neuitat!

Pentru că vei beneficia de gratuitate la transportul în comun, dacă ești student, la buget. În cazul în care ești student la zi, la taxă, vei plăti 35 lei pe 120 călătorii.

Te așteaptă reduceri de peste 7500 lei la mâncare, băutură, beauty, sport, medicină, cele mai frecventate cluburi din Cluj-Napoca și multe alte surprize.

Allnighter- Maraton de 3 filme la preț de 1

xxxx

Ce facem?

Cinefilii devotați sunt chemați la o noapte de filme de senzaţie pe 9 martie la Allnighter!

✔️1917, povestea de supraviețuire plasată în timpul Primului Război Mondial
✔️ Miami Bici, cea mai populară comedie românească care urmărește călătoria peste ocean, plină de peripeții, a lui Piciu și Bilă.
✔️Bad Boys For Life, super comedia-acțiune, în care celebrii detectivi Mike Lowrey și Marcus Burnett revin în focurile acțiunii pe străzile din Miami.

Biletele se găsesc la caseria din incinta Cinema Florin Piersic.

Test Slider