Acasa

Studcard

studcard-cover-site-1225-x-858-px-corecta

Cine suntem?

StudCard este un proiect al Consortiului Studentilor din Romania, lansat in premiera in Cluj-Napoca in 2006. Avem ca scop principal dezvoltarea activa din punct de vedere social, educational, cultural, profesional si economic al studentilor, implicit tinerilor.

Datorita evenimentelor pe care le-am desfasurat de-a lungul timpului, suntem cunoscuti si ca organizatori de evenimente experimentati. Peste 60.000 de studenți participă anual la evenimentele din Cluj-Napoca și peste 130.000 la nivel național.

Reduceri

cover-bun

Ce facem?

Activitatea principală a proiectului StudCard este de a le oferi tinerilor o gamă variată de beneficii și gratuități atât în localurile frecventate de ei, cât și în domeniul medical și cel cultural.

Principala reducere pe care o asigurăm este cea la transportul public în comun, însă nu sunt de neglijat nici cele peste 500 de reduceri.

În paralel desfășurăm proiecte și evenimente la nivel local și national care se bucură de un număr impresionant de participanți.

 

Evenimente

parti-after-eight-studcard

Cine suntem?

Dacă sunteți boboci, aflați că After Eight este cel mai longeviv club, locul în care veți găsi tot timpul muzică bună, petreceri inedite, atmosferă faină și  drink-uri delicioase. Iar dacă sunteți în anii superiori , știți povestea: distracția e la After Eight!

Și pentru că începe un an nou universitar, ne-am gândit să dăm START sezonului de petreceri studențești alături de STUDCARD!

Vă așteptăm cu toate ingredientele pentru o seară cu și despre studenți: vouchere de consum, shot-uri speciale, bere draught la 10 litri și alte surprize.
Iar DJ-ul se va asigura că atmosfera festivalurilor verii continuă și în toamnă, cu beat-uri de dance, electro house, EDM, progressive house, big room house.

De ce StudCard?

Deoarece prețuim tinerii și suntem preocupați de dezvoltarea lor personală și profesională! Formăm anual în jur de 100 de tineri voluntari care ulterior se integrează cu ușurință în cele mai diverse domenii. În funcție de interesele și pasiunile lor, prin proiectele StudCard, voluntarii au oportunitatea să învețe și să-și însușească aptitudini în arii precum Managementul Proiectelor, Marketing, Vânzări, Resurse Umane și Organizare de Evenimente.

Test Slider