Acasă

Studcard

studcard-cover-site-1225-x-858-px-corecta

Cine suntem?

StudCard este un proiect al Consorțiului Studenților din România, lansat în premieră în Cluj-Napoca în 2006. Avem ca scop principal dezvoltarea activă din punct de vedere social, educațional, cultural, profesional și economic al studenților, implicit tinerilor.

Datorită evenimentelor pe care le-am desfășurat de-a lungul timpului, suntem cunoscuți și ca organizatori experimentați de evenimente. Peste 60.000 de studenți participă anual la evenimentele din Cluj-Napoca și peste 130.000 la nivel național.

Reduceri

cover-bun

Ce facem?

Activitatea principală a proiectului StudCard este de a le oferi tinerilor o gamă variată de beneficii și gratuități atât în localurile frecventate de ei, cât și în domeniul medical și cel cultural.

Principala reducere pe care o asigurăm este cea la transportul public în comun, însă nu sunt de neglijat nici cele peste 500 de reduceri.

În paralel, desfășurăm proiecte și evenimente la nivel local și national care se bucură de un număr impresionant de participanți.

De ce StudCard?

Deoarece prețuim tinerii și suntem preocupați de dezvoltarea lor personală și profesională! Formăm anual în jur de 100 de tineri voluntari care ulterior se integrează cu ușurință în cele mai diverse domenii. În funcție de interesele și pasiunile lor, prin proiectele StudCard, voluntarii au oportunitatea să învețe și să-și însușească aptitudini în arii precum Managementul Proiectelor, Marketing, Vânzări, Resurse Umane și Organizare de Evenimente.

Test Slider