Acasă

Studcard

cover-bun

Cine suntem?

StudCard, este un proiect studențesc al Consorțiului Studenților din România (CSR), lansat în premieră națională la Cluj-Napoca, în urmă cu 6 ani de zile. StudCard este un mijloc care-i reunește pe studenţi și le aduce multe motive de bucurie în cei mai frumoși ani de studenție!

Cardul este însoțit şi de un pachet de vouchere cu reduceri de peste 7500 lei, folositoare în perioada studenției. Însă cea mai importantă reducere oferită este la transportul public în comun.

Reduceri

site-b2-transport-reduceri

Un lucru e clar! Ai ales cel mai tare oraș să-ți trăiești studenția! Acum, trebuie doar să alegi cel mai tare card studențesc nebancar, StudCard, pentru ca studenția ta să fie de neuitat!

Pentru că vei beneficia de gratuitate la transportul în comun, pe 2 linii, dacă ești student, la buget. În cazul în care ești student la zi, la taxă, vei plăti 35 lei pe 2 linii.

Te așteaptă reduceri de peste 7500 lei la mâncare, băutură, beauty, sport, medicină, cele mai frecventate cluburi din Cluj-Napoca și multe alte surprize.

Festivalul International de Stand Up Comedy 1+1 la bilete

fisc-2019-1920-x-1080-20

Ce facem?

Timp de 4 zile, din 6-9 noiembrie, la Casa de Cultură a Studenților, are loc Festivalul Internațional de Stand Up Comedy, FISC

4 show-uri de senzație cu Nicu Bendea, Unguru’ Bulan, Natanticu, Maria Popovici, Mincu și mulți alții. Te așteaptă 3 ore de Maraton de Stand Up Comedy, un Maraton de Improvizații, o seară nebună de Stand Up și o seară memorabilă de English Comedy.
Vino cu StudCard-ul la Casa de Cultură a Studenților și ai 1+1 la biletele și abonamentele FISC.
Let the fun begin!

Allnighter- Maraton de 3 filme la preț de 1

allnighter-2019-5-noi

Ce facem?

Cinefilii devotați sunt chemați la o noapte de filme de senzaţie pe 5 noiembrie la AllnighterÎncepem cu Terminator, un film foarte special pentru fanii seriei SF., apoi Ready or Not, o cursă nocturnă pentru supravieţuire și noaptea se încheie cu renumitul JOKER.

Biletele se găsesc la caseria din incinta Cinema Florin Piersic.

Test Slider