about_us

Cine suntem?

StudCard este un proiect al Consortiului Studentilor din Romania, lansat in premiera in Cluj-Napoca in 2006. Avem ca scop principal dezvoltarea activa din punct de vedere social, educational, cultural, profesional si economic al studentilor, implicit tinerilor.

Datorita evenimentelor pe care le-am desfasurat de-a lungul timpului, suntem cunoscuti si ca organizatori de evenimente experimentati. Peste 60.000 de studenți participă anual la evenimentele din Cluj-Napoca și peste 130.000 la nivel național. În prezent ne desfășurăm activitatea în Cluj-Napoca și Târgu Mureș.

 

Ce facem?

Activitatea principală a proiectului StudCard este de a le oferi tinerilor o gamă variată de beneficii și gratuități atât în localurile frecventate de ei, cât și în domeniul medical și cel cultural. Principala reducere pe care o asigurăm este cea la transportul public în comun, însă nu sunt de neglijat nici cele peste 500 de reduceri. În paralel desfășurăm proiecte și evenimente la nivel local și national care se bucură de un număr impresionant de participanți. Nu suntem exclusiviști și nu facem diferențe, astfel:

– Daca iti place sa inveti, avem cele mai tari TRAINING-URI pentru tine!

– Dacă ești genul „party animal” îți spune doar că cele mai tari PETRECERI sunt organizate de noi!

– Îți place munca în echipă? Tot noi organizăm și TEAMBUILDING-uri!

– PIESE DE TEATRU și CONCERTE? Noi ți le oferim!

Suntem un trendsetter în materie de activități/promoții pentru studenți datorită numărului de posesori StudCard și a faptului că suntem mereu “in the right place at the right time”! So, StudCard is a must-have!

De ce StudCard?

Deoarece prețuim tinerii și suntem preocupați de dezvoltarea lor personală și profesională! Formăm anual în jur de 100 de tineri voluntari care ulterior se integrează cu ușurință în cele mai diverse domenii. În funcție de interesele și pasiunile lor, prin proiectele StudCard, voluntarii au oportunitatea să învețe și să-și însușească aptitudini în arii precum Managementul Proiectelor, Marketing, Vânzări, Resurse Umane și Organizare de Evenimente.

Test Slider