about_us

Cine suntem?

StudCard este un proiect al Consortiului Studentilor din Romania, lansat in premiera in Cluj-Napoca in 2006. Avem ca scop principal dezvoltarea activa din punct de vedere social, educational, cultural, profesional si economic al studentilor, implicit tinerilor.

Datorita evenimentelor pe care le-am desfasurat de-a lungul timpului, suntem cunoscuti si ca organizatori de evenimente experimentati, anual peste 60.000 de studenti participand la acestea in Cluj-Napoca, si peste 130.000 la nivel national. In prezent ne desfasuram activitatea in Cluj-Napoca, Oradea si Tirgu Mures, iar in Cluj-Napoca din 2012 ne adresam si tuturor elevilor prin proiectul StudCard Junior.

Ce facem?

Activitatea principala a proiectului StudCard-ului este de a le oferii tinerilor o gama variata de beneficii si gratuitati la agenti economici din centrele in care activeaza. Principala reducere pe care o oferim este cea la transportul in comun urmata de alte peste 500 de reduceri. In paralel, desfasuram proiecte si evenimente la nivel local si national de care se bucura un numar impresionant de participanti. Nu suntem elitisti si nu facem diferente, astfel:

– Daca iti place sa inveti, avem cele mai tari TRAINING-URI pentru tine!

– Daca esti genul “ party animal” : cele mai tari PETRECERI, noi le organizam!

– Iti place munca in echipa? Tot noi organizam si Teambuilding-uri!

– PIESE DE TEATRU si CONCERTE? Noi ti le oferim!

Suntem un trendsetter in materia de activitati/promotii pentru studenti, datorita numarului de personane care folosesc legitimatia StudCard si a faptului ca suntem mereu “ in the right place at the right time”! So, StudCard, is a must have!

De ce StudCard?

Deoarece ne axam pe tineri si punem pret pe dezvoltarea lor personala! Astfel, formam anual un numar aproximativ de 100 de tineri voluntari care ulterior se infiltreaza in cele mai diverse domeni cu o mai mare usurinta. In functie de interesele si pasiunile lor, prin proiectele StudCard, voluntarii au oportunitatea de a invata si de a-si insusi aptitudini in arii precum Managementul Proiectelor, Marketing, Vanzari, Resurse Umane si Organizare de Evenimente.

Test Slider