Transilvania Music Event 21 Noiembrie

In 21 noiembrie, Transilvania Music Event (Official) prezinta YOUTH PARTY, cea mai mare petrecere indoor pentru tineri a anului. 

RUDIMENTAL, Chicane, Suie Paparude, Golan, Stefanno b2b Julianno si Gabriel Ross vor fi la Cluj pentru sase ore de show exploziv!

Atmosfera va fi completata de lasere, confetti si decoruri in spiritul evenimentului, un prilej de distracție la maxim, dar si un preambul la evenimente anului viitor, când Clujul devine Capitala Europeana a Tineretului.

Iar a doua zi, in 22, schimbați ritmurile cu artistii dance care au batut toate recordurile in anii '90 la We love the '90s RETRO Party. Detalii aici -->https://www.facebook.com/events/646818932082421/

Bilete costa 50 de lei in pre-sale(fața de 90 de lei, preț normal). Sunt disponibile si abonamente pentru cele doua zile ale Transylvania Music Event 2014 care costa doar 60 lei in pre-sale). Biletele si abonamentele se pot achiziționa de pe www.biletmaster.ro sau de la Casa de Cultura a Studenților Cluj-Napoca si Hypermarketul CORA.

Eveniment susținut de Primaria si Consiliul local Cluj-Napoca.

Promovat de KISS FM si Zile si Nopți.

Co-producatori: The Plan & Guevara Events.

Scroll Up